A New Beginning

Hele bijzondere, grote dromenvanger, want… met een veer van een ooievaar erin! Die vond ik afgelopen zomer langs de Waal en die verdiende het om een mooi plekje in een dromenvanger te krijgen! Een ooievaarveer staat voor ‘een nieuw begin, geluk, voorspoed, vruchtbaarheid, veranderingen’! De dromenvanger is 35 x 120 centimeter groot (de ring is 35, de dromenvanger zelf is 45 centimeter breed) en in het midden hangt een mooie, witte schelp! Verder veel geluksbedeltjes, waaronder een klavertje 4, een Hamsa-handje, een peace-teken, een yin-yang-symbool en een flesje met paardenbloempluisjes. Ook een leeg flesje waar je zelf een briefje in kunt stoppen… check vooral de detailfoto’s voor al het moois!

Deze dromenvanger is verkocht, maar wil je een vergelijkbare dromenvanger, neem dan eens een kijkje in m'n Dromenvanger webwinkel. Misschien hangt daar iets moois voor je tussen?

Lijkt het je leuk om zélf een dromenvanger zoals deze te maken? Of juist iets helemaal anders? Dat kan tijdens 1 van mijn ‘Workshops Dromenvanger Maken’. Ik help je met alles! Klik HIER voor meer informatie!

Je mag me ook altijd een mailtje sturen als je wil dat ik speciaal voor jou een dromenvanger maak.

Hoe dat in z'n werk gaat (en de prijzen) lees je hier: Custom made handgemaakte Dromenvangers.

Deze Dromenvanger is verkocht