Earth Elephant

Prachtige grote dromenvanger in een (voor een dromenvanger) heel bijzondere kleurcombinatie: zwart-bruin! Deze Earth Elephant is 36 x 118 groot en hoewel de kleuren heel donker zijn is de boodschap van de olifant in het midden juist heel licht: 'Olifanten hebben een dikke huid, maar ze zijn wel erg gevoelig. Ze verzorgen en koesteren elkaar. Olifanten demonstreren een grote kracht en gemeenschapszin, ze zijn intelligent en beschikken over een uitstekend geheugen en een scala aan emoties.' Check vooral ook de detailfoto's voor de rest van de geluksbedeltjes in de rand van de dromenvanger! Onderaan de dromenvanger hangen ganzenveren (die staan voor 'reizen, zoektochten en ontwaken').

Deze dromenvanger is verkocht, maar wil je een vergelijkbare dromenvanger, neem dan eens een kijkje in m'n Dromenvanger webwinkel. Misschien hangt daar iets moois voor je tussen?

Lijkt het je leuk om zélf een dromenvanger zoals deze te maken? Of juist iets helemaal anders? Dat kan tijdens 1 van mijn ‘Workshops Dromenvanger Maken’. Ik help je met alles! Klik HIER voor meer informatie!

Je mag me ook altijd een mailtje sturen als je wil dat ik speciaal voor jou een dromenvanger maak.

Hoe dat in z'n werk gaat (en de prijzen) lees je hier: Custom made handgemaakte Dromenvangers.

Deze Dromenvanger is verkocht