Bij het plaatsen van een bestelling ga je automatisch akkoord met deze algemene voorwaarden.

Maaneschijn’s betalingsgegevens:
Bedrijfsnaam: Maaneschijn (is onderdeel van Maanisch)
Maaneschijn staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 34254811
IBAN: NL85ABNA0618849718
BIC: ABNANL2A
Paypal: luna@ploesiepoesie.nl

Levertijd dromenvangers uit de webshop

Na ontvangst van je betaling ontvang je de dromenvanger uiterlijk 2 tot 3 werkdagen later. Ik doe altijd m’n best om een dromenvanger nog dezelfde dag op de post te doen.

Verzending dromenvangers

Alle prijzen op deze site zijn INCLUSIEF verzendkosten via de normale PostNL-service. De grote dromenvangers worden altijd verzekerd verzonden en zijn middels Track&Trace van PostNL terug te vinden, op te sporen en dus te traceren! Dus 100% gegarandeerd bij jou op de mat! De kleinere dromenvanger (tot een diameter van 15 centimeter) worden verstuurd met brievenbuspost.

Custom made dromenvangers

Een custom made dromenvanger maak ik alleen op bestelling. Wanneer je akkoord gaat met de prijsopgave (uiteraard nadat we een paar keer op en neer hebben gemaild over jouw specifieke wensen) ga ik de dromenvanger maken. Als de dromenvanger klaar is stuur ik je een mailtje met daarin een foto van de dromenvanger en alle betaalgegevens. Je betaalt pas nadat jouw dromenvanger helemaal af is!

Levertijd custom made dromenvangers

Ik doe mijn best om ervoor te zorgen dat een custom made dromenvanger binnen 2 weken aan jouw muur hangt! Sommige dromenvangers zullen eerder klaar zijn, sommige later, dat is afhankelijk van het soort dromenvanger dat je wil. Mocht je een dromenvanger extra snel willen hebben, laat het me dan even weten. Je betaalt per internetbankieren (dus per iDeal of Paypal) en daarna heb je 2 tot 3 werkdagen na ontvangst van je betaling, je bestelling in huis. Dit geldt voor bestellingen binnen Nederland. Woon je in het buitenland, of wil je dat je bestelling naar het buitenland wordt verstuurd, dan duurt het iets langer, afhankelijk van het land waar ik het pakketje naartoe moet sturen.

Foutje?

Ik doe mijn uiterste best om alles veilig, compleet en op tijd bij jou thuis te krijgen, maar er kan natuurlijk altijd iets misgaan. Laat het me dan weten, dan kunnen we samen een oplossing vinden! Mail dan naar: luna@maaneschijn.nl.

De dromenvangers worden gemaakt in mijn atelier in Tiel, op de Hulk 20! Dit is echter geen bezoekadres (maar misschien krijg ik ooit een echt winkeltje, dat is mijn droom)!
Mocht je dringende vragen hebben over een bestelling, dan gaat mijn voorkeur uit naar mailen, maar bellen kan ook: 06 41 43 04 55.