Een dromenvanger maken moeilijk? Helemaal niet! Je moet alleen de juiste materialen in huis hebben en met die materialen zit het in de Maaneschijn-fabriek bij mij thuis wel goed. Ik heb veel, heel, heel, heel, maar dan écht heel veel spullen! En als je bij mij langskomt voor een workshop dan mag je gebruik maken van alles! Ik heb honderden kleedjes waar je uit kunt kiezen en je mag gebruik maken van al mijn wol, al mijn kantjes en bandjes, mijn stoffen, al mijn lintjes, mijn schelpen, mijn honderden verschillende bedeltjes en ik heb bakken vol met kralen in alle kleuren van de regenboog! En dan heb ik het nog niet gehad over de bloemetjes, pompommetjes, ringen, sterretjes en franjes.

Daarnaast heb ik veren van veel verschillende vogels (en die hebben allemaal een andere spirituele betekenis) (als je erin gelooft). Je komt écht ogen te kort, dus wat het maken van een dromenvanger bij mij vooral moeilijk zal maken is het kiezen tussen al die mooie dingen. Ga je voor een helemaal witte dromenvanger? Of juist eentje met heel veel kleur? Mijn dromenvangers kenmerken zich als; more is MORE and less is a bore en ik hoop dat ook jouw dromenvanger helemaal vol komt te hangen met allerlei moois uit mijn collectie! Uiteraard help ik je met ALLES!

Je maakt 1 grote dromenvanger van 35 / 40 / 45 centimeter.

Of je maakt 1, 2 of 3 kleinere dromenvangers van 10 / 15 / 20 centimeter.

Wanneer:

Zondag 24 september 11:00 – 17:00 (DEZE DATUM IS VOLGEBOEKT, hoera)

Zondag 1 oktober 11:00 – 17:00 (OOK DEZE DATUM IS INMIDDELS VOLGEBOEKT)

Zondag 15 oktober 11:00 – 17:00 (OOK DEZE DATUM IS VOLGEBOEKT)

Zondag 5 november 11:00 – 17:00 (OOK VOL)

Zondag 12 november 11:00 – 17:00 (OOK VOL)

Zondag 26 november 11:00 – 17:00

Wil je graag met een eigen groep(je) komen op een datum die jullie schikt? Dat kan vanaf 3 personen tot maximaal 5 personen. Stuur een mailtje naar luna@maaneschijn.nl en dan kijken we samen wat er mogelijk is qua datum en tijd!

Waar:

De Hulk 20 in Tiel (gratis parkeren)

Inclusief:

Alle materialen

Koffie, thee, snacks, een lunch met broodjes en homemade soep! Ik ga lekkere dingen voor je maken!

Kosten: € 79,-

Dit is voor mij een try-out, die helemaal goed gaat komen, want ik ben natuurlijk een pro in het maken van prachtige dromenvangers! Ik heb plaats voor maximaal 4 personen. Ik wil er tijdens deze try-out achter komen hoe lang iemand anders bezig is met het maken van een dromenvanger, welke dingen goed gaan en welke dingen verbetering nodig hebben. Maar!!!! Ik laat je sowieso pas naar huis gaan als je dromenvanger(s) helemaal af is/zijn en als jij helemaal blij bent.

Als je een naam, datum of korte quote in je dromenvanger wil hangen? Ik heb heel veel letterkralen, dus ook dat kan geregeld worden.

Je mag zelf ook spulletjes meenemen die je graag in de dromenvanger wil hangen. Ik help meedenken met een manier van bevestigen! Ik zorg voor genoeg kleine glazen flesjes waar kleinere items in passen. In grotere items kan misschien een gaatje geboord worden? Ik heb ook een prachtige boormachine en natuurlijk genoeg lintjes om van alles mee te bevestigen. Heb je een oud kledingstuk van een dierbare? Die kun je ertussen hangen. Ik help je met naald, raad en daad!

Wil jij 15 oktober bij deze workshop dromenvanger maken zijn? Of heb je nog vragen? Je mag me altijd mailen op: luna@maaneschijn.nl