Een dromenvanger maken moeilijk? Helemaal niet! Je moet alleen de juiste materialen in huis hebben en met die materialen zit het in de Maaneschijn-fabriek bij mij thuis wel goed. Ik heb veel, heel, heel, heel, maar dan écht heel veel spullen! En als je bij mij langskomt voor een workshop dan mag je gebruik maken van alles! Ik heb honderden kleedjes waar je uit kunt kiezen en je mag gebruik maken van al mijn wol, al mijn kantjes en bandjes, mijn stoffen, al mijn lintjes, mijn schelpen, mijn honderden verschillende bedeltjes en ik heb bakken vol met kralen in alle kleuren van de regenboog! En dan heb ik het nog niet gehad over de bloemetjes, pompommetjes, ringen, sterretjes en franjes.

Daarnaast heb ik veren van veel verschillende vogels (en die hebben allemaal een andere spirituele betekenis) (als je erin gelooft). Je komt écht ogen te kort, dus wat het maken van een dromenvanger bij mij vooral moeilijk zal maken is het kiezen tussen al die mooie dingen. Ga je voor een helemaal witte dromenvanger? Of juist eentje met heel veel kleur? Mijn dromenvangers kenmerken zich als; more is MORE and less is a bore en ik hoop dat ook jouw dromenvanger helemaal vol komt te hangen met allerlei moois uit mijn collectie! Uiteraard help ik je met ALLES!

Je maakt 1 grote dromenvanger van 35 / 40 / 45 centimeter.

Wanneer:

Zondag 19 mei

Omdat ik wil dat je écht met een dromenvanger naar huis gaat waar jij helemaal blij mee bent kan de dag uitlopen. De eerste workshops liepen (voor sommigen) uit tot 20:00. Dit vind ik zelf geen enkel probleem, maar houd hier rekening mee als je eventueel nog dingen na de workshop hebt gepland. Er is zoveel om uit te kiezen en ik wil geen druk op jou leggen of je haasten om snelsnelsnel dingen af te raffelen. Je gaat pas naar huis als jouw dromenvanger klaar is en je gaat ook zeker niet met honger naar huis!

Wil je graag met een eigen groep(je) komen op een datum die jullie schikt? Dat kan vanaf 3 personen tot maximaal 10 personen. Bij grotere groepen kun je ook een kleinere dromenvanger maken (20 tot 25 centimeter in de breedte) en dan wordt de prijs per persoon uiteraard ook minder. Stuur een mailtje naar luna@maaneschijn.nl en dan kijken we samen wat er mogelijk is qua datum en tijd!

Waar:

De Hulk 20 in Tiel (gratis parkeren)

Inclusief:

Alle materialen

Koffie, thee, snacks, een lunch met broodjes en homemade soep! Ik ga lekkere dingen voor je maken!

Kosten: € 79,-

Als je een naam, datum of korte quote in je dromenvanger wil hangen? Ik heb heel veel letterkralen, dus ook dat kan geregeld worden.

Je mag zelf ook spulletjes meenemen die je graag in de dromenvanger wil hangen. Ik help meedenken met een manier van bevestigen! Ik zorg voor genoeg kleine glazen flesjes waar kleinere items in passen. In grotere items kan misschien een gaatje geboord worden? Ik heb ook een prachtige boormachine en natuurlijk genoeg lintjes om van alles mee te bevestigen. Heb je een oud kledingstuk van een dierbare? Die kun je ertussen hangen. Ik help je met naald, raad en daad!

Wil jij bij 1 van deze workshops dromenvanger maken aanwezig zijn? Of heb je nog vragen? Je mag me altijd mailen op: luna@maaneschijn.nl

Ben je benieuwd wat anderen van de workshop vonden? En wat ze gemaakt hebben? Neem dan even een kijkje bij; Reacties en resultaten van de dromenvanger workshops.