Ben je op zoek naar een bijzonder, lief, mooi én persoonlijk cadeautje voor een pasgeboren baby? Wat dacht je van een geboorte-dromenvanger? Alle dromenvangers die ik maak zijn uniek. Er zijn er geen 2 hetzelfde! Ze hangen allemaal, groot en klein, supervol met lintjes, kantjes, stofjes en bandjes die ik met veel zorg bij elkaar zoek. In de ring van de dromenvanger hangen altijd diverse geluksbedeltjes (zoals klavertjes-4 of hoefijzertjes), religieuze bedeltjes (uit alle culturen en religies) (die zorgen voor bescherming en geluk), schelpjes, roosjes en nog veel meer!

De Indianen hangen al eeuwenlang een dromenvanger bij of boven de wieg van pasgeboren baby’s, omdat ze geloven dat een dromenvanger nare dromen tegenhoudt. Indianen geloven dat alle dromen, zowel goede als slechte, door de lucht zweven en dat in de nacht de slechte dromen worden gevangen in het web van de dromenvanger. Goede dromen worden wel doorgelaten door het cirkeltje in het midden van de dromenvanger.

Een geboorte-dromenvanger is dus niet alleen een heel mooi kraamkado, maar ook nog eens een heel nuttig!

Optie 1: een geboorte-dromenvanger uit m’n shop aanpassen

Heb je al een mooie dromenvanger in m’n dromenvanger-shop gezien en zou je die graag als geboorte-dromenvanger willen omtoveren? Je kunt iedere dromenvanger die nu al in m’n shop te koop is uitkiezen en daar door mij een ‘geboorte-ketting’ aan laten toe voegen voor 5 euro extra. Een geboorte-ketting bestaat in principe uit 3 losse kettingen; eentje met het geboortegewicht, eentje met de geboortedatum en eentje met de naam van het kindje. Maar je kunt er ook voor kiezen om alleen de naam toe te voegen en daarnaast bijvoorbeeld een ketting met een tekst (sweet dreams) (goodnight little girl) (je mag uiteraard zelf kiezen) in te hangen. Er is heel veel mogelijk! Binnen uiterlijk 2 werkdagen (na betaling) heb je deze dromenvanger al in huis! Stuur me een mailtje als je hier interesse in hebt: luna@maaneschijn.nl.

Optie 2: een custom made geboorte-dromenvanger

Je kan mij ook een geboorte-dromenvanger helemaal naar jouw wensen laten maken! De kleur, het formaat, welke bedeltjes en welke veren; bijna alles is mogelijk. De naam van het kindje kan ik dan ook in de ring verwerken (met metalen lettertjes). Als je voor de metalen lettertjes kiest, dan komen aan deze dromenvanger 2 letter-kettingen te hangen (eentje met het geboortegewicht en eentje met de geboortedatum). Maar je kunt ook voor 3 letterkettingen kiezen (dus de naam ook in een letter-ketting). Er is heel veel mogelijk en ik denk graag met je mee! De prijzen voor een custom made geboorte-dromenvanger staan hier: custom made dromenvanger.

Wanneer je kiest voor een custom made geboorte-dromenvanger, dan zorg ik dat de dromenvanger (ruim op tijd) bijna helemaal af is. Wanneer het baby’tje geboren is, dan stuur je me een mailtje met de naam, datum en gewicht en dan hang ik die ertussen. Binnen 2 werkdagen na betaling is de dromenvanger dan ingepakt bij jou!

Heb je vragen? Over een geboorte-dromenvanger of over een andere (custom made) dromenvanger? Dan mag je me altijd mailen. Ik help je graag: luna@maaneschijn.nl.