Mini Ibiza Dromenvanger

 10,90  9,90

Zijn ze niet superschattig? Deze mini Ibiza dromenvangertjes? Ze zijn 6 bij 16 centimeter en met net zoveel liefde en aandacht gemaakt als hun grotere versies! Aan iedere mini Ibiza dromenvanger hangt een roosje, een schelpje en een klavertje-4 voor geluk! Onderaan het dromenvangertje hangt een wit zwanenveertje (dat staat voor 'waarheid, schoonheid, trouw en zelfkennis'). Je krijgt niet precies het dromenvangertje van op de foto, maar een bijna vergelijkbare (er kan een iets ander lintje aanhangen bijvoorbeeld, maar alles is prachtig)! Je krijgt er ook nog een mooie ansichtkaart bij (Follow Your Dreams, They Know The Way) (zie detailfoto)! De prijs is inclusief verzendkosten! Leuk om bijvoorbeeld aan je autospiegel te hangen!

Deze dromenvanger is verkocht, maar wil je een vergelijkbare dromenvanger, neem dan eens een kijkje in m'n SHOP. Misschien hangt daar iets moois voor je tussen?

Je mag me ook altijd een mailtje sturen als je wil dat ik speciaal voor jou een dromenvanger maak. Hoe dat in z'n werk gaat (en de prijzen) lees je hier: CUSTOM MADE.

Deze Dromenvanger is verkocht