1000 Wishes

Zachtroze dromenvanger van 30 x 120 centimeter (de ring is 30 centimeter, maar de dromenvanger is uiteindelijk 35 centimeter breed)! Het midden van de ring is gebreid in een zachtroze katoen en aan de dromenvanger zelf hangen diverse mooie lintjes, kantjes en bandjes. In het midden hangt een flesje met daarin paardenbloempluisjes (voor je 1000 wensen) en aan de ring hangen houten hartjes en bijzondere schelpen! Ook een piepklein flesje met daarin een veertje van een roodborstje (die staat voor ‘nieuwe groei en vrolijkheid’). Check vooral de detailfoto’s voor alle geluksbedeltjes die verder in de ring hangen!

Deze dromenvanger is verkocht, maar wil je een vergelijkbare dromenvanger, neem dan eens een kijkje in m'n Dromenvanger webwinkel. Misschien hangt daar iets moois voor je tussen?

Lijkt het je leuk om zélf een dromenvanger zoals deze te maken? Of juist iets helemaal anders? Dat kan tijdens 1 van mijn ‘Workshops Dromenvanger Maken’. Ik help je met alles! Klik HIER voor meer informatie!

Je mag me ook altijd een mailtje sturen als je wil dat ik speciaal voor jou een dromenvanger maak.

Hoe dat in z'n werk gaat (en de prijzen) lees je hier: Custom made handgemaakte Dromenvangers.

Deze Dromenvanger is verkocht