A Kingfisher Is Born

Deze dromenvanger van 20 x 75 centimeter maakte ik in opdracht naar aanleiding van de geboorte van… Kaj! Ik liet me inspireren door het geboortekaartje van Kaj (met ijsvogeltje), dus hing er subtiel wat ijsvogeltjes tussen en ook wat draadjes in de kleuren van de ijsvogel. Uiteraard hangt de naam van het baby’tje en z’n geboortedatum er ook in! Ik kreeg ook wat kledingstukken toegestuurd (van zijn moeder en zijn overgrootmoeder), dus daar heb ik kleine reepjes van verwerkt (en ook in de ring hangt een stukje van een mouwtje van een kledingstuk met heel erg subtiel kant, het was ZO mooi en fijntje handgemaakt). Van zijn oma zit er een stukje steen in het flesje in het midden, dus in de dromevanger hangen dingen van 3 generaties! Een heel bijzondere opdracht! <3

Deze dromenvanger is verkocht, maar wil je een vergelijkbare dromenvanger, neem dan eens een kijkje in m'n Dromenvanger webwinkel. Misschien hangt daar iets moois voor je tussen?

Lijkt het je leuk om zélf een dromenvanger zoals deze te maken? Of juist iets helemaal anders? Dat kan tijdens 1 van mijn ‘Workshops Dromenvanger Maken’. Ik help je met alles! Klik HIER voor meer informatie!

Je mag me ook altijd een mailtje sturen als je wil dat ik speciaal voor jou een dromenvanger maak.

Hoe dat in z'n werk gaat (en de prijzen) lees je hier: Custom made handgemaakte Dromenvangers.

Deze Dromenvanger is verkocht