Blackbird Beauty

Het mooiste aan de lente is misschien wel de zang van de merels in de ochtend! Wat een heerlijk geluid! In het midden van deze dromenvanger van 20 x 60 vind je een flesje met daarin een veertje van een vrouwtjes-merel… een merel-veer staat voor ‘betovering’. In de rest van de ring van dromenvanger hangen diverse geluksbedeltjes, waaronder een klavertje 4, een Hamsa-handje en een tree of life! Er hangt ook nog een superschattig porseleinen vogeltje tussen! Check vooral de detailfoto’s voor al het moois en uiteraard hangt ook in deze dromenvanger een leeg flesje waarin je zelf een papiertje kunt stoppen met daarop een droom of wens geschreven!

Deze dromenvanger is verkocht, maar wil je een vergelijkbare dromenvanger, neem dan eens een kijkje in m'n Dromenvanger webwinkel. Misschien hangt daar iets moois voor je tussen?

Lijkt het je leuk om zélf een dromenvanger zoals deze te maken? Of juist iets helemaal anders? Dat kan tijdens 1 van mijn ‘Workshops Dromenvanger Maken’. Ik help je met alles! Klik HIER voor meer informatie!

Je mag me ook altijd een mailtje sturen als je wil dat ik speciaal voor jou een dromenvanger maak.

Hoe dat in z'n werk gaat (en de prijzen) lees je hier: Custom made handgemaakte Dromenvangers.

Deze Dromenvanger is verkocht