Blue Evening

Prachtige ‘pauwen-dromenvanger’ van 30 x 85 centimeter.

Ik verf de kleedjes in het midden van mijn pauwendromenvangers zelf en het is altijd een verrassing hoe ze uiteindelijk worden. Ik verf ze in de kleuren van de pauwenveren die onderaan de dromenvanger hangen en ook alle lintjes, kantje en bandjes zijn bij elkaar gezocht op de kleuren van deze veren. In het midden van deze dromenvangers hangt altijd een mooi stuk agaat, uiteraard óók in een bijpassende kleur. In de ring hangen diverse geluksbedeltjes, bedeltjes uit diverse religies en verder andere leuke dingetjes die ik ertussen vind passen. Tussen de kantjes hangen altijd abalone-schelpen en zoals in al mijn dromenvangers hangt er een leeg flesje met een kurkje in, waar je een briefje in kunt stoppen met daarop een wens of droom geschreven. Check vooral altijd mijn detailfoto’s voor al het moois, want elke pauwendromenvanger is anders!

Deze dromenvanger is verkocht, maar wil je een vergelijkbare dromenvanger, neem dan eens een kijkje in m'n Dromenvanger webwinkel. Misschien hangt daar iets moois voor je tussen?

Lijkt het je leuk om zélf een dromenvanger zoals deze te maken? Of juist iets helemaal anders? Dat kan tijdens 1 van mijn ‘Workshops Dromenvanger Maken’. Ik help je met alles! Klik HIER voor meer informatie!

Je mag me ook altijd een mailtje sturen als je wil dat ik speciaal voor jou een dromenvanger maak.

Hoe dat in z'n werk gaat (en de prijzen) lees je hier: Custom made handgemaakte Dromenvangers.

Deze Dromenvanger is verkocht