But When You Smile

Prachtige, unieke dromenvanger in wit, crème, beige en een beetje bruin! Hij is 21 x 66 centimeter groot en hij hangt, net als alle Maaneschijn-dromenvanger vol met allerlei moois (je blijft kijken)! Check vooral de detail-foto's! Er hangt een A4'tje naast de dromenvanger om je een indruk te geven van het formaat! Onderaan de dromenvanger hangen fazantenveertjes.

De prijs is inclusief BTW én inclusief verzendkosten.

Deze dromenvanger is verkocht, maar wil je een vergelijkbare dromenvanger, neem dan eens een kijkje in m'n Dromenvanger webwinkel. Misschien hangt daar iets moois voor je tussen?

Lijkt het je leuk om zélf een dromenvanger zoals deze te maken? Of juist iets helemaal anders? Dat kan tijdens 1 van mijn ‘Workshops Dromenvanger Maken’. Ik help je met alles! Klik HIER voor meer informatie!

Je mag me ook altijd een mailtje sturen als je wil dat ik speciaal voor jou een dromenvanger maak.

Hoe dat in z'n werk gaat (en de prijzen) lees je hier: Custom made handgemaakte Dromenvangers.

Deze Dromenvanger is verkocht

Beschrijving

Prachtige, unieke dromenvanger in wit, crème, beige en een beetje bruin! Hij is 21 x 66 centimeter groot en hij hangt, net als alle Maaneschijn-dromenvanger vol met allerlei moois (je blijft kijken)! Check vooral de detail-foto’s! Er hangt een A4’tje naast de dromenvanger om je een indruk te geven van het formaat! Onderaan de dromenvanger hangen fazantenveertjes.