Buzzard Beauty

WOW!!!! Deze stoere dromenvanger heeft maar liefst 6 echte veren van een buizerd! De dromenvanger is 25 x 110 centimeter (de ring is 25 centimeter, maar de dromenvanger is uiteindelijk zo’n 30 centimeter breed)! De betekenis van een buizerd-veer is ‘het ontwikkelen van een nieuwe visie’. Verder hangen er in de ring diverse spirituele geluksbedeltjes, waaronder een tree of life (symbool voor groei en ontwikkeling), een Buddha, een Hamsa-handje (voor bescherming), een Ganesha, een klavertje-4 en een yinyang-symbooltje. Verder hangt in het midden een mooi stuk agaat en een kleine oranje Calciet (edelsteen die lichamelijke, geestelijke en spirituele groei en ontwikkeling stimuleert). Maar de buizerd-veren stelen natuurlijk de show bij deze dromenvanger!

Deze dromenvanger is verkocht, maar wil je een vergelijkbare dromenvanger, neem dan eens een kijkje in m'n Dromenvanger webwinkel. Misschien hangt daar iets moois voor je tussen?

Lijkt het je leuk om zélf een dromenvanger zoals deze te maken? Of juist iets helemaal anders? Dat kan tijdens 1 van mijn ‘Workshops Dromenvanger Maken’. Ik help je met alles! Klik HIER voor meer informatie!

Je mag me ook altijd een mailtje sturen als je wil dat ik speciaal voor jou een dromenvanger maak.

Hoe dat in z'n werk gaat (en de prijzen) lees je hier: Custom made handgemaakte Dromenvangers.

Deze Dromenvanger is verkocht