Dreaming Of The Sea

Deze dromenvanger van 11 x 42 centimeter hangt vol met donkerblauwe en zeegroene kantjes, lintjes en bandjes! In het midden hangt een Hamsa-handje voor bescherming en in de ring hangen diverse schelpjes en geluksbedeltjes! Uiteraard ook aan deze dromenvanger een glazen flesje met kurkje waarin je een briefje kunt stoppen met daarop een wens, droom of spreuk! Het kleedje in het midden is gehaakt in bijpassende kleuren en aan de dromenvanger hangen ook schelpjes en een pomponnetje! Naast de dromenvanger hangt een A4-tje, zodat je een indruk kunt krijgen van het formaat! De prijs is inclusief verzenden (€ 4,25 via PostNL)!

Deze dromenvanger is verkocht, maar wil je een vergelijkbare dromenvanger, neem dan eens een kijkje in m'n Dromenvanger webwinkel. Misschien hangt daar iets moois voor je tussen?

Lijkt het je leuk om zélf een dromenvanger zoals deze te maken? Of juist iets helemaal anders? Dat kan tijdens 1 van mijn ‘Workshops Dromenvanger Maken’. Ik help je met alles! Klik HIER voor meer informatie!

Je mag me ook altijd een mailtje sturen als je wil dat ik speciaal voor jou een dromenvanger maak.

Hoe dat in z'n werk gaat (en de prijzen) lees je hier: Custom made handgemaakte Dromenvangers.

Deze Dromenvanger is verkocht