Everywhere You Go

Prachtige, grote, witte dromenvanger van 31 x 98 centimeter! Het vintage, gehaakte kleedje in het midden is echt supermooi (dat zijn de gehaakte kleedjes die ik gebruik altijd, maar persoonlijk vind ik deze écht heel bijzonder). In het midden van de ring hangt een stuk parelmoer in schelpvorm en in de rest van de ring hangen allerlei gelukssymbooltjes! Ook een flesje met paardenbloem-pluisjes (voor heel veel wensen)! Onderaan hangen grote, witte struisvogelveren en in de rest van de dromenvanger veel schelpen en ringen! Een eye-catcher aan de muur die hopelijk zorgt voor veel mooie dromen! De prijs is inclusief € 6,95 verzendkosten via PostNL! Check vooral de detailfoto’s!

Deze dromenvanger is verkocht, maar wil je een vergelijkbare dromenvanger, neem dan eens een kijkje in m'n Dromenvanger webwinkel. Misschien hangt daar iets moois voor je tussen?

Lijkt het je leuk om zélf een dromenvanger zoals deze te maken? Of juist iets helemaal anders? Dat kan tijdens 1 van mijn ‘Workshops Dromenvanger Maken’. Ik help je met alles! Klik HIER voor meer informatie!

Je mag me ook altijd een mailtje sturen als je wil dat ik speciaal voor jou een dromenvanger maak.

Hoe dat in z'n werk gaat (en de prijzen) lees je hier: Custom made handgemaakte Dromenvangers.

Deze Dromenvanger is verkocht