Faith Is In Your Hands

Wow! Prachtige Ibiza-style dromenvanger van 26 x 80 centimeter! In het midden hangt een supermooie centerpiece: een ‘handje van Fatima’, ook wel een ‘Hamsa-hand’ genoemd! Dit handje komt van oudsher uit het Midden-Oosten en staat voor de hand van God… Het beschermt je tegen de invloed van kwade krachten! Onderaan de dromenvanger hangen 7 fazantenveren en in China staat een fazant symbool voor ‘geluk’! Verder nog veel meer mooie kantjes, bandjes, lintjes, schelpen, kralen! Check vooral de detailfoto’s, want het vintage, gehaakte kleedje heb ik prachtig geverfd en in de ring van de dromenvanger hangen diverse geluksbedeltjes! WOW!

Deze dromenvanger is verkocht, maar wil je een vergelijkbare dromenvanger, neem dan eens een kijkje in m'n Dromenvanger webwinkel. Misschien hangt daar iets moois voor je tussen?

Lijkt het je leuk om zélf een dromenvanger zoals deze te maken? Of juist iets helemaal anders? Dat kan tijdens 1 van mijn ‘Workshops Dromenvanger Maken’. Ik help je met alles! Klik HIER voor meer informatie!

Je mag me ook altijd een mailtje sturen als je wil dat ik speciaal voor jou een dromenvanger maak.

Hoe dat in z'n werk gaat (en de prijzen) lees je hier: Custom made handgemaakte Dromenvangers.

Deze Dromenvanger is verkocht