Fiësta Sun

Deze kleurige dromenvanger is 21 x 75 centimeter en je wordt al blij als je er alleen al naar kijkt (kun je nagaan hoe heerlijk je zult dromen)! Hij hangt vol met allerlei lintjes, kantjes en bandjes in zacht oranje, diverse roze-tinten en diverse paars-tinten. Er hangt een A4-papier naast, zodat je een indruk kunt krijgen van het formaat! In het midden van de ring vind je een flesje met daarin een heel klein gevouwen kraanvogeltje (van een stukje papier van 3 x 3 centimeter) (ik moest ‘m vouwen met een pincet)! Verder nog wat kleine schelpjes en geluksbedeltjes en zeesterretjes! Check vooral de detailfoto’s voor al het moois en dan zie je ook de prachtige, warme kleuren iets beter! Uiteraard hangt ook in deze dromenvanger een flesje waarin je een briefje kunt stoppen met daarop een wens of droom geschreven! De prijs is inclusief verzendkosten (€ 6,95 via PostNL)!

Deze dromenvanger is verkocht, maar wil je een vergelijkbare dromenvanger, neem dan eens een kijkje in m'n Dromenvanger webwinkel. Misschien hangt daar iets moois voor je tussen?

Lijkt het je leuk om zélf een dromenvanger zoals deze te maken? Of juist iets helemaal anders? Dat kan tijdens 1 van mijn ‘Workshops Dromenvanger Maken’. Ik help je met alles! Klik HIER voor meer informatie!

Je mag me ook altijd een mailtje sturen als je wil dat ik speciaal voor jou een dromenvanger maak.

Hoe dat in z'n werk gaat (en de prijzen) lees je hier: Custom made handgemaakte Dromenvangers.

Deze Dromenvanger is verkocht