First Love Yourself

Hoe groot is de kans dat je een veertje van een koolmees vindt? Niet heel groot, want de veertjes zijn natuurlijk heel erg klein! Toch kwam ik er deze zomer zomaar 2 tegen tijdens het uitlaten van de hond! En 1 van die 2 veertje heb ik nu verwerkt in deze dromenvanger van 26 x 90 centimeter! Een koolmees-veer staat symbool voor waarachtigheid, werkelijkheid, acrobatiek, vrolijkheid en zorgeloosheid en ik heb dit veertje in een flesje met kurk gestopt die in het midden van de dromenvanger hangt! En ook de rest van de dromenvanger is prachtig in wit, crème, grijs en een beetje geel (geïnspireerd op de kleuren van een koolmeesje). De dromenvanger hangt naast een A4-tje, zodat je een indruk kunt krijgen van het formaat! Bekijk vooral ook de detailfoto's voor de details en de rest van de mooie bedeltjes, schelpjes en lintjes!

Deze dromenvanger is verkocht, maar wil je een vergelijkbare dromenvanger, neem dan eens een kijkje in m'n Dromenvanger webwinkel. Misschien hangt daar iets moois voor je tussen?

Lijkt het je leuk om zélf een dromenvanger zoals deze te maken? Of juist iets helemaal anders? Dat kan tijdens 1 van mijn ‘Workshops Dromenvanger Maken’. Ik help je met alles! Klik HIER voor meer informatie!

Je mag me ook altijd een mailtje sturen als je wil dat ik speciaal voor jou een dromenvanger maak.

Hoe dat in z'n werk gaat (en de prijzen) lees je hier: Custom made handgemaakte Dromenvangers.

Deze Dromenvanger is verkocht