Golden Glow #3

Deze dromenvanger is 11 x 47 centimeter en een plaatje om te zien! Hij hangt vol met allerlei lintjes, kantjes en bandjes in wit, crème en okergeel. In de ring vind je in het midden een bedeltje met het Ohm-teken en verder nog wat kleine schelpjes en geluksbedeltjes! Onderaan hangen fazantenveren, nog meer schelpen en een stukje drijfhout! Check vooral de detailfoto’s voor al het moois! Uiteraard hangt ook in deze dromenvanger een flesje waarin je een briefje kunt stoppen met daarop een wens of droom geschreven! Check vooral de detailfoto's voor al het moois! De prijs is inclusief verzendkosten (€ 4,25 via PostNL)…

Deze dromenvanger is verkocht, maar wil je een vergelijkbare dromenvanger, neem dan eens een kijkje in m'n Dromenvanger webwinkel. Misschien hangt daar iets moois voor je tussen?

Lijkt het je leuk om zélf een dromenvanger zoals deze te maken? Of juist iets helemaal anders? Dat kan tijdens 1 van mijn ‘Workshops Dromenvanger Maken’. Ik help je met alles! Klik HIER voor meer informatie!

Je mag me ook altijd een mailtje sturen als je wil dat ik speciaal voor jou een dromenvanger maak.

Hoe dat in z'n werk gaat (en de prijzen) lees je hier: Custom made handgemaakte Dromenvangers.

Deze Dromenvanger is verkocht