Happiness In Your Hands

Dromenvanger van 11 x 40 centimeter! Er hangt een A4’tje naast zodat je een indruk krijgt van het formaat! De prijs is inclusief verzenden en BTW! Check vooral de detailfoto’s, want er hangen diverse geluksbedeltjes in de rand van de dromenvanger (in het midden hangt een Hamsa-handje) en mooie veren (2 van een duif; die staan voor ‘vrede en liefde’ en eentje van een witte gans; die staat voor ‘reizen, zoektochten en ontwaken) en en schelpen in de dromenvanger zelf! En uiteraard hangt ook in deze dromenvanger een glazen flesje met kurk waar je een briefje in kunt stoppen met daarop je droom of wens geschreven…

Deze dromenvanger is verkocht, maar wil je een vergelijkbare dromenvanger, neem dan eens een kijkje in m'n Dromenvanger webwinkel. Misschien hangt daar iets moois voor je tussen?

Lijkt het je leuk om zélf een dromenvanger zoals deze te maken? Of juist iets helemaal anders? Dat kan tijdens 1 van mijn ‘Workshops Dromenvanger Maken’. Ik help je met alles! Klik HIER voor meer informatie!

Je mag me ook altijd een mailtje sturen als je wil dat ik speciaal voor jou een dromenvanger maak.

Hoe dat in z'n werk gaat (en de prijzen) lees je hier: Custom made handgemaakte Dromenvangers.

Deze Dromenvanger is verkocht