Happy Heartbeat

Dromenvanger van 19 x 60 centimeter met allerlei mooie, bandjes en kantjes eraan in wit en crème! Het kleedje in het midden is gekantklost en in het midden van de dromenvanger hangt een flesje met daarin een mini-scheermesje (een soort schelp). Dit kleine schelpje vond ik op Schiermonnikoog, maar het schelpje ligt in een beetje zand dat ik meenam uit Jamaica! One love! Er hangt een A4’tje naast de dromenvanger zodat je een indruk kunt krijgen van het formaat. En uiteraard ook genoeg bijzondere geluksbedeltjes in de rand én met een glazen flesje met kurk waarin je een droom of wens kunt stoppen! Check vooral de detailfoto’s, want ook in zo’n kleine dromenvanger past teveel moois om op te noemen! De prijs is inclusief € 6,95 verzendkosten.

Deze dromenvanger is verkocht, maar wil je een vergelijkbare dromenvanger, neem dan eens een kijkje in m'n Dromenvanger webwinkel. Misschien hangt daar iets moois voor je tussen?

Lijkt het je leuk om zélf een dromenvanger zoals deze te maken? Of juist iets helemaal anders? Dat kan tijdens 1 van mijn ‘Workshops Dromenvanger Maken’. Ik help je met alles! Klik HIER voor meer informatie!

Je mag me ook altijd een mailtje sturen als je wil dat ik speciaal voor jou een dromenvanger maak.

Hoe dat in z'n werk gaat (en de prijzen) lees je hier: Custom made handgemaakte Dromenvangers.

Deze Dromenvanger is verkocht