I Feel Safe

Roze dromenvanger van 11 x 38 centimeter. Naast de dromenvanger hangt een A4’tje om je een indruk te geven van het formaat! Check vooral de detailfoto’s, want er hangt heel veel moois in deze dromenvanger ook al is-ie niet supergroot. Ook in deze dromenvanger hangt een glazen flesje met kurkje waar je een briefje in kunt stoppen met daarop een wens of droom geschreven.

De prijs is inclusief BTW én inclusief verzendkosten.

Deze dromenvanger is verkocht, maar wil je een vergelijkbare dromenvanger, neem dan eens een kijkje in m'n Dromenvanger webwinkel. Misschien hangt daar iets moois voor je tussen?

Lijkt het je leuk om zélf een dromenvanger zoals deze te maken? Of juist iets helemaal anders? Dat kan tijdens 1 van mijn ‘Workshops Dromenvanger Maken’. Ik help je met alles! Klik HIER voor meer informatie!

Je mag me ook altijd een mailtje sturen als je wil dat ik speciaal voor jou een dromenvanger maak.

Hoe dat in z'n werk gaat (en de prijzen) lees je hier: Custom made handgemaakte Dromenvangers.

Deze Dromenvanger is verkocht

Beschrijving

Roze dromenvanger van 11 x 38 centimeter. Naast de dromenvanger hangt een A4’tje om je een indruk te geven van het formaat! Check vooral de detailfoto’s, want er hangt heel veel moois in deze dromenvanger ook al is-ie niet supergroot. Ook in deze dromenvanger hangt een glazen flesje met kurkje waar je een briefje in kunt stoppen met daarop een wens of droom geschreven. Onderaan de dromenvanger hangen 3 duivenveertjes (die staan voor ‘vrede en liefde’, ‘vruchtbaarheid’ en ‘moederschap’).