Let It All Go

Mooie, zeegroene dromenvanger van 23 x 76 centimeter groot! Het vintage, gehaakte kleedje in het midden is ook zeegroen geverfd! Onderaan hangen 5 grote, fluffy struisvogelveren! In het midden van de dromenvanger een grote hanger van een vogel in een vogelkooitje en in de rest van de ring hangen diverse geluksbedeltjes, schelpen en een flesje met een heel klein gevouwen kraanvogeltje (ik heb 'm gevouwen met hulp van een pincet, zo klein is-ie)! Aan de dromenvanger hangt uiteraard ook een leeg flesje waar je een briefje in kunt stoppen (of iets anders natuurlijk)! De prijs is inclusief € 6,95 verzendkosten via PostNL! Check de detailfoto's!

Deze dromenvanger is verkocht, maar wil je een vergelijkbare dromenvanger, neem dan eens een kijkje in m'n Dromenvanger webwinkel. Misschien hangt daar iets moois voor je tussen?

Lijkt het je leuk om zélf een dromenvanger zoals deze te maken? Of juist iets helemaal anders? Dat kan tijdens 1 van mijn ‘Workshops Dromenvanger Maken’. Ik help je met alles! Klik HIER voor meer informatie!

Je mag me ook altijd een mailtje sturen als je wil dat ik speciaal voor jou een dromenvanger maak.

Hoe dat in z'n werk gaat (en de prijzen) lees je hier: Custom made handgemaakte Dromenvangers.

Deze Dromenvanger is verkocht