Liselotte’s Dream

Regenboog-dromenvanger van 25 x 85 centimeter! In de dromenvanger hangt alles waar Liselotte om vroeg… ze had alle al eerder door mij gemaakte dromenvangers goed bekeken en kwam tot de volgende lijst: eenhoorn – liefst een fuchsiaroze, hoefijzer, Ohm symbool (staat voor eeuwigheid, oneindigheid en het universum), Hamsa-handje (beschermt tegen invloeden van kwade krachten), flesje met paardenbloempluis, flesje met eenhoornglitter, klavertje-4, vergeet-me-nietjes in een flesje, engelenvleugeltje, bedeltje met ‘Wishes Do Come True’, schelpjes, tree of life, roosje, maantje, Amazoniet edelsteen (beschermt tegen negatieve energie) en een malachiet-edelsteen! Dit en nog veel meer moois hangt in deze dromenvanger die van de muur af knalt met positieve vibes!!!

Deze dromenvanger is verkocht, maar wil je een vergelijkbare dromenvanger, neem dan eens een kijkje in m'n Dromenvanger webwinkel. Misschien hangt daar iets moois voor je tussen?

Lijkt het je leuk om zélf een dromenvanger zoals deze te maken? Of juist iets helemaal anders? Dat kan tijdens 1 van mijn ‘Workshops Dromenvanger Maken’. Ik help je met alles! Klik HIER voor meer informatie!

Je mag me ook altijd een mailtje sturen als je wil dat ik speciaal voor jou een dromenvanger maak.

Hoe dat in z'n werk gaat (en de prijzen) lees je hier: Custom made handgemaakte Dromenvangers.

Deze Dromenvanger is verkocht