Lucky Unicorn

Ooooh, wat zijn ze toch leuk, die unicorn-dromenvangers in allerlei snoeperige pastelkleurtjes! Deze is 21 x 75 centimeter en heeft een roze unicorn met parelketting met klavertje 4 om in het midden… verder nog veel meer andere geluksbedeltjes en een flesje met magische unicorn-glitters! Onderaan de dromenvanger hangen 5 roze ganzenveren… verder heel veel prachtige (parelmoer) schelpen (abalones), lintjes, kantjes, bandjes! Teveel om op te noemen, want ik doe m’n best om al m’n unicorn-dromenvangers supervol moois te hangen, zodat je blijft kijken! Ook in deze dromenvanger hangt een leeg flesje waarin je een briefje kunt stoppen met daarop je wens of droom geschreven! Wie weet komt je droom wel uit… De prijs in inclusief verzendkosten (via PostNL)! Check de detailfoto’s, het is allemaal prachtig!

Deze dromenvanger is verkocht, maar wil je een vergelijkbare dromenvanger, neem dan eens een kijkje in m'n Dromenvanger webwinkel. Misschien hangt daar iets moois voor je tussen?

Lijkt het je leuk om zélf een dromenvanger zoals deze te maken? Of juist iets helemaal anders? Dat kan tijdens 1 van mijn ‘Workshops Dromenvanger Maken’. Ik help je met alles! Klik HIER voor meer informatie!

Je mag me ook altijd een mailtje sturen als je wil dat ik speciaal voor jou een dromenvanger maak.

Hoe dat in z'n werk gaat (en de prijzen) lees je hier: Custom made handgemaakte Dromenvangers.

Deze Dromenvanger is verkocht