Make Your Own Magic

Oooooh! WOW!!! Deze dromenvanger is maar liefst 50 x 160 centimeter groot! En dat is echt heel groot! Er hangt een A4'tje naast de dromenvanger om je een indruk te geven van het formaat! Het kleedje in het midden heb ik geverfd in alle kleuren van de regenboog die heel subtiel in elkaar overlopen! In de ring van de dromenvanger heb ik allemaal witte satijnen roosjes genaaid en in het midden hangt een witte unicorn! WOW! Onderaan allemaal linten, kantjes en bandjes en grote, witte, fluff struisvogelveren! Verder heel veel prachtige, glimmende witte paua-schelpen en zilveren ringen! Echt een pronkstuk aan een muur! Zorgt gegarandeerd voor nachten vol magische dromen!

Deze dromenvanger is verkocht, maar wil je een vergelijkbare dromenvanger, neem dan eens een kijkje in m'n Dromenvanger webwinkel. Misschien hangt daar iets moois voor je tussen?

Lijkt het je leuk om zélf een dromenvanger zoals deze te maken? Of juist iets helemaal anders? Dat kan tijdens 1 van mijn ‘Workshops Dromenvanger Maken’. Ik help je met alles! Klik HIER voor meer informatie!

Je mag me ook altijd een mailtje sturen als je wil dat ik speciaal voor jou een dromenvanger maak.

Hoe dat in z'n werk gaat (en de prijzen) lees je hier: Custom made handgemaakte Dromenvangers.

Deze Dromenvanger is verkocht