Midnight Mystery

De foto’s doen deze werkelijk prachtige dromenvanger van 30 x 108 centimeter geen recht (maar check vooral even de detailfoto’s)! Het kleedje in het midden is geverfd in blauw- en groentinten, helemaal matchend met de 7 pauwenveren die onderaan de dromenvanger hangen (die staan voor ‘trots’, ‘zelfvertrouwen’ en ‘schoonheid’)! In de dromenvanger hangen diverse paua-schelpen (sommige heel, maar sommige ook in stukken en gladgeschuurd door de zee) (uit Nieuw Zeeland)!! In de ring vind je een veertje van een Vlaamse Gaai in een flesje (die staat voor ‘vindingrijkheid’ en ‘aanpassingsvermogen’)… Er hangt ook een malachiet-edelsteentje in (een belangrijke steen voor bescherming tegen negatieve energieën, straling en vervuilende stoffen uit de omgeving) en een calciet (calciet activeert en stimuleert lichamelijke, geestelijke en spirituele groei en ontwikkeling)! Helemaal totally spiritueel dus, deze dromenvanger, inclusief nog allerlei geluks- en beschermingsbedeltjes in de ring!

Deze dromenvanger is verkocht, maar wil je een vergelijkbare dromenvanger, neem dan eens een kijkje in m'n Dromenvanger webwinkel. Misschien hangt daar iets moois voor je tussen?

Lijkt het je leuk om zélf een dromenvanger zoals deze te maken? Of juist iets helemaal anders? Dat kan tijdens 1 van mijn ‘Workshops Dromenvanger Maken’. Ik help je met alles! Klik HIER voor meer informatie!

Je mag me ook altijd een mailtje sturen als je wil dat ik speciaal voor jou een dromenvanger maak.

Hoe dat in z'n werk gaat (en de prijzen) lees je hier: Custom made handgemaakte Dromenvangers.

Deze Dromenvanger is verkocht