Mini Unicorns Are Real

Hoe gaaf zijn deze mini regenboog-dromenvangertjes mét eenhoorn in het midden?! Supergaaf! Ze zijn 7 bij 10 centimeter en met net zoveel liefde en aandacht gemaakt als hun grotere versies! Aan iedere dromenvanger hangt een roosje, een eenhoorn, een Ohm-teken (hetOhm symbool staat voor eeuwigheid, oneindigheid en het universum), een belletje en een Hamsa-handje (dit is een beschermend tekenl het beschermt tegen invloeden van kwade krachten). Onderaan het dromenvangertje hangt een wit zwanenveertje (dat staat voor ‘waarheid, schoonheid, trouw en zelfkennis’). Je krijgt niet precies het dromenvangertje van op de foto, maar een bijna vergelijkbare (er kan een iets ander lintje aanhangen bijvoorbeeld, maar alles is prachtig)! Je krijgt er ook nog een mooie ansichtkaart bij (Follow Your Dreams, They Know The Way) (zie detailfoto)! De prijs is inclusief verzendkosten! Leuk om bijvoorbeeld aan je autospiegel te hangen!

Deze dromenvanger is verkocht, maar wil je een vergelijkbare dromenvanger, neem dan eens een kijkje in m'n Dromenvanger webwinkel. Misschien hangt daar iets moois voor je tussen?

Lijkt het je leuk om zélf een dromenvanger zoals deze te maken? Of juist iets helemaal anders? Dat kan tijdens 1 van mijn ‘Workshops Dromenvanger Maken’. Ik help je met alles! Klik HIER voor meer informatie!

Je mag me ook altijd een mailtje sturen als je wil dat ik speciaal voor jou een dromenvanger maak.

Hoe dat in z'n werk gaat (en de prijzen) lees je hier: Custom made handgemaakte Dromenvangers.

Deze Dromenvanger is verkocht