Nighttime Birds

Ik ben trots op al m’n dromenvangers, maar op sommige nét een beetje meer, zoals deze! Ik zag de hele dromenvanger al helemaal voor me toen ik de centerpiece vond in Londen (ja, echt)! Ik verfde het gehaakte kleedje zwart, ik vond er prachtige uilenveren bij en nou ja, ik vind alles, alles, alles, alles helemaal kloppen… Hij is 35 centimeter bij 120 centimeter, dus ook nog eens een enorme eyecatcher voor aan je muur! De uilenveren staan voor ‘wijsheid, helderziendheid, kennis en brengers van dromen’! Check vooral de detailfoto’s, want ik heb heel veel liefde en positieve energie in deze dromenvanger gestopt! Oh, en de naam van deze dromenvanger komt van het liedje ‘Nighttime Birds’ van The Gathering.

Their ways are open
They spread as their wings
They want to be certain
of a warm surrounding

When they fly
Through the night as beautiful
Nighttime birds

The warm winds pick them up

Deze dromenvanger is verkocht, maar wil je een vergelijkbare dromenvanger, neem dan eens een kijkje in m'n Dromenvanger webwinkel. Misschien hangt daar iets moois voor je tussen?

Lijkt het je leuk om zélf een dromenvanger zoals deze te maken? Of juist iets helemaal anders? Dat kan tijdens 1 van mijn ‘Workshops Dromenvanger Maken’. Ik help je met alles! Klik HIER voor meer informatie!

Je mag me ook altijd een mailtje sturen als je wil dat ik speciaal voor jou een dromenvanger maak.

Hoe dat in z'n werk gaat (en de prijzen) lees je hier: Custom made handgemaakte Dromenvangers.

Deze Dromenvanger is verkocht