NO-DRAMA-LAMA wit

We kunnen allemaal wel wat minder drama in ons leven gebruiken!! Zeker nu! Wat een klein beetje helpt is deze NO-DRAMA-LAMA-dromenvanger! De dromenvanger is 8 x 22 en je kunt ‘m natuurlijk thuis ophangen in je woonkamer of slaapkamer, maar hij doet het ook heel leuk aan een autospiegel.

Bij de dromenvanger krijg je ook een ansichtkaart met ‘Follow your dreams, they know the way’ én de dromenvanger wordt ingepakt in mooi zijdepapier met sterretjes!

Wil je deze dromenvanger naar iemand anders sturen als een cadeautje (ja, leuk, doen), dan kun je in het bestelproces kiezen voor ‘verzenden naar een ander adres’ én je kunt een persoonlijke boodschap meesturen! Bij bestelnotities schrijf je jouw boodschap en ik zorg ervoor dat die meegestuurd wordt met de dromenvanger! Simpel! NO drama!

p.s. GRATIS verzendkosten binnen Nederland (€ 2,73)!!

p.s. de dromenvangers zijn allemaal net ietsje anders, maar hangen vol met lintjes, een lama-bedeltje, een LOVE-bedeltje, een schelpje, een roosje én een klavertje-4!

Deze dromenvanger is verkocht, maar wil je een vergelijkbare dromenvanger, neem dan eens een kijkje in m'n Dromenvanger webwinkel. Misschien hangt daar iets moois voor je tussen?

Lijkt het je leuk om zélf een dromenvanger zoals deze te maken? Of juist iets helemaal anders? Dat kan tijdens 1 van mijn ‘Workshops Dromenvanger Maken’. Ik help je met alles! Klik HIER voor meer informatie!

Je mag me ook altijd een mailtje sturen als je wil dat ik speciaal voor jou een dromenvanger maak.

Hoe dat in z'n werk gaat (en de prijzen) lees je hier: Custom made handgemaakte Dromenvangers.

Deze Dromenvanger is verkocht