Owling At The Moon

Mooie naturel dromenvanger in wit met beige! Hij is 30 x 125 centimeter (de ring is 30 centimeter, de breedte van alle lintjes e.d. is 35 centimeter)! In het midden van de ring hangt een mooi stuk agaat en daaronder hangt een veer van een bosuil (die staat voor ‘wijsheid, helderziendheid, kennis, brenger van dromen, maanmagie’)! In de ring hangt ook een bedeltje van een uil! Verder nog meer geluksbedeltjes in de ring en een flesje met daarin wat paardenbloempluis (voor al je wensen)! Ook een leeg flesje waarin je een briefje kunt stoppen met daarop je droom geschreven (en nu maar hopen dat-ie daarna uitkomt natuurlijk)!

Deze dromenvanger is verkocht, maar wil je een vergelijkbare dromenvanger, neem dan eens een kijkje in m'n Dromenvanger webwinkel. Misschien hangt daar iets moois voor je tussen?

Lijkt het je leuk om zélf een dromenvanger zoals deze te maken? Of juist iets helemaal anders? Dat kan tijdens 1 van mijn ‘Workshops Dromenvanger Maken’. Ik help je met alles! Klik HIER voor meer informatie!

Je mag me ook altijd een mailtje sturen als je wil dat ik speciaal voor jou een dromenvanger maak.

Hoe dat in z'n werk gaat (en de prijzen) lees je hier: Custom made handgemaakte Dromenvangers.

Deze Dromenvanger is verkocht