Parrot Paradise

OMG! OMG! Isn't she lovely!!!?? En ja, ik weet het, de vogel in het midden van deze dromenvanger is geen 'parrot', maar een 'parkiet', maar 'Parrot Paradise' klinkt zo fijn. Als een strandclub op Ibiza! Deze dromenvanger is 37 x 107 centimeter groot, lekker XXXL dus! In het midden hangt een gouden parkiet die ik heb voorzien van een Ibiza-sjaaltje! Verder allerlei mooie schelpen, veren, lintjes, kantjes en bandjes! De rand van de dromenvanger heb ik ook versierd met satijnen roosjes en schapenwol! De prijs is inclusief € 6,95 verzendkosten! En check echt de detailfoto's, want dan zie je pas echt goed hoeveel moois erin hangt!

Deze dromenvanger is verkocht, maar wil je een vergelijkbare dromenvanger, neem dan eens een kijkje in m'n Dromenvanger webwinkel. Misschien hangt daar iets moois voor je tussen?

Lijkt het je leuk om zélf een dromenvanger zoals deze te maken? Of juist iets helemaal anders? Dat kan tijdens 1 van mijn ‘Workshops Dromenvanger Maken’. Ik help je met alles! Klik HIER voor meer informatie!

Je mag me ook altijd een mailtje sturen als je wil dat ik speciaal voor jou een dromenvanger maak.

Hoe dat in z'n werk gaat (en de prijzen) lees je hier: Custom made handgemaakte Dromenvangers.

Deze Dromenvanger is verkocht