Pastel Fortune Pussy

Hoe schattig is dit dromenvangertjes mét Japans gelukspoesje in het midden?! Superschattig! Een Maneki Neko (dat poesje in het midden dus) wenkt naar je door zijn voorpoot omhoog te houden. Het is voor veel Japanners een talisman die geluk, geld en rijkdom brengt! De dromenvanger is 7 bij 10 centimeter en met net zoveel liefde en aandacht gemaakt als hun grotere versies! Er hangt ook nog een roosje, een schelp en een klavertje 4 in. Onderaan het dromenvangertje hangt een wit zwanenveertje (dat staat voor ‘waarheid, schoonheid, trouw en zelfkennis’). En… je krijgt er ook nog een mooie ansichtkaart bij (Follow Your Dreams, They Know The Way) (zie detailfoto) (ook met pastel-lintjes)! Leuk om te geven, leuk om te krijgen en ook leuk om bijvoorbeeld aan je autospiegel te hangen! De prijs is inclusief verzendkosten!

Deze dromenvanger is verkocht, maar wil je een vergelijkbare dromenvanger, neem dan eens een kijkje in m'n Dromenvanger webwinkel. Misschien hangt daar iets moois voor je tussen?

Lijkt het je leuk om zélf een dromenvanger zoals deze te maken? Of juist iets helemaal anders? Dat kan tijdens 1 van mijn ‘Workshops Dromenvanger Maken’. Ik help je met alles! Klik HIER voor meer informatie!

Je mag me ook altijd een mailtje sturen als je wil dat ik speciaal voor jou een dromenvanger maak.

Hoe dat in z'n werk gaat (en de prijzen) lees je hier: Custom made handgemaakte Dromenvangers.

Deze Dromenvanger is verkocht