Peacock Perfection

WOWWOWWOW of eigenlijk pauwpauwpauw!! Wat is-ie weer mooi, deze dromenvanger met onderaan 7 pauwenveren! De rest van de dromenvanger is in dezelfde kleuren als de veren; blauw en groen! Beeldschoon! In het midden hangt een agaat met een gouden randje en diverse geluksbedeltjes in de ring! Ook een flesje met vergeet-me-nietjes en een edelsteen hartje van lapis lazuli (bevordert innerlijke rust en vrede)! Check vooral de detailfoto’s! Hij is 25 x 100 centimeter groot (de ring is 25 centimeter, maar de uiteindelijke breedte van de dromenvanger is 32 centimeter) (er hangt een A4-tje naast om een indruk te krijgen van het formaat van de dromenvanger)!

Deze dromenvanger is verkocht, maar wil je een vergelijkbare dromenvanger, neem dan eens een kijkje in m'n Dromenvanger webwinkel. Misschien hangt daar iets moois voor je tussen?

Lijkt het je leuk om zélf een dromenvanger zoals deze te maken? Of juist iets helemaal anders? Dat kan tijdens 1 van mijn ‘Workshops Dromenvanger Maken’. Ik help je met alles! Klik HIER voor meer informatie!

Je mag me ook altijd een mailtje sturen als je wil dat ik speciaal voor jou een dromenvanger maak.

Hoe dat in z'n werk gaat (en de prijzen) lees je hier: Custom made handgemaakte Dromenvangers.

Deze Dromenvanger is verkocht

Artikelnummer: 49 Categorie: Tags: ,