Pretty In Purple

Ik kreeg een opdracht van D. voor een dromenvanger van 20 x 75 centimeter met de volgende omschrijving van de ontvanger! ‘Ze is een hippie chick, helemaal gek van haar kater, unicorns, piraten stuff, everything glitters, rainbows, My Little Pony, pokemon (al voor de Go rage), muziek, vooral Red Hot Chilli Peppers en haar favoriete kleuren zijn paars en zwart. Go wild! Mijn voorkeur gaat uit naar de kleur paars maar vertrouw helemaal op jou creativiteit. Ik zag onlangs de unicorn bedeltjes en zou het super vinden als je er een voor haar dromenvanger gebruikt. Qua veren vind ik pauw en/of fazant erg mooi en bij haar passen maar die van een ekster zouden ook mooi zijn. Verder zou een extra flesje om iets in te stoppen leuk zijn, 1 voor mij en 1 voor haar.’ Bovenstaande dromenvanger is het geworden en D. en degene voor wie het cadeau was waren erg blij!

Deze dromenvanger is verkocht, maar wil je een vergelijkbare dromenvanger, neem dan eens een kijkje in m'n Dromenvanger webwinkel. Misschien hangt daar iets moois voor je tussen?

Lijkt het je leuk om zélf een dromenvanger zoals deze te maken? Of juist iets helemaal anders? Dat kan tijdens 1 van mijn ‘Workshops Dromenvanger Maken’. Ik help je met alles! Klik HIER voor meer informatie!

Je mag me ook altijd een mailtje sturen als je wil dat ik speciaal voor jou een dromenvanger maak.

Hoe dat in z'n werk gaat (en de prijzen) lees je hier: Custom made handgemaakte Dromenvangers.

Deze Dromenvanger is in opdracht gemaakt