Small Stones of Love

Grote, roze dromenvanger van 31 x 97 centimeter! In het midden van de dromenvanger hangt een klein flesje met stukjes rozekwarts. Rozekwarts is een edelsteen en wordt al eeuwen gebruikt en gezien als ‘de steen van de liefde’ (rozekwarts is de steen van de onvoorwaardelijke liefde en leert je van jezelf te houden, zonder egocentrisch te worden). In de rand hangen nog veel meer leuke, lieve en bijzondere bedeltjes, dus check vooral de detailfoto’s! In het flesje links zit een heel klein gevouwen origami-vogeltje! Verder heel veel mooie, bijzondere schelpen, lintjes, kantjes en bandjes. Onderaan hangen 7 roze geverfde struisvogelveren! De prijs is inclusief 6,95 verzendkosten via PostNL!

Deze dromenvanger is verkocht, maar wil je een vergelijkbare dromenvanger, neem dan eens een kijkje in m'n Dromenvanger webwinkel. Misschien hangt daar iets moois voor je tussen?

Lijkt het je leuk om zélf een dromenvanger zoals deze te maken? Of juist iets helemaal anders? Dat kan tijdens 1 van mijn ‘Workshops Dromenvanger Maken’. Ik help je met alles! Klik HIER voor meer informatie!

Je mag me ook altijd een mailtje sturen als je wil dat ik speciaal voor jou een dromenvanger maak.

Hoe dat in z'n werk gaat (en de prijzen) lees je hier: Custom made handgemaakte Dromenvangers.

Deze Dromenvanger is verkocht