Stormy Weather

Prachtige dromenvanger in bruintinten en zwart! Hij is 40 x 135 centimeter groot (de ring is 40 centimeter, maar door alle lintjes is de uiteindelijke dromenvanger 45 centimeter breed) (écht groot dus) (er hangt een A4-tje naast, zodat je een indruk krijgt van het formaat). Onderaan de dromenvanger hangen 9 ganzenveren, die ik gevonden heb aan het Amsterdam-Rijnkanaal (ganzenveren staan voor ‘reizen, zoektochten en ontwaken’). Hij hangt bomvol met lintjes, kantjes in bandjes in bruin en zwart en in het midden hangt een prachtige, roestbruine agaat! In de ring diverse geluksbedeltjes in goud en brons, een flesje met een roodborstjes-veertje en een flesje met paardenbloempluisjes. En uiteraard hangt ook in deze dromenvanger een leeg flesje waar je zelf een briefje in kunt stoppen! Aan de dromenvanger hangen ook van leer geknipte veren. Echt een beauty!!!!

Deze dromenvanger is verkocht, maar wil je een vergelijkbare dromenvanger, neem dan eens een kijkje in m'n Dromenvanger webwinkel. Misschien hangt daar iets moois voor je tussen?

Lijkt het je leuk om zélf een dromenvanger zoals deze te maken? Of juist iets helemaal anders? Dat kan tijdens 1 van mijn ‘Workshops Dromenvanger Maken’. Ik help je met alles! Klik HIER voor meer informatie!

Je mag me ook altijd een mailtje sturen als je wil dat ik speciaal voor jou een dromenvanger maak.

Hoe dat in z'n werk gaat (en de prijzen) lees je hier: Custom made handgemaakte Dromenvangers.

Deze Dromenvanger is verkocht