Such A Perfect Day

Wat was het leuk om deze XXXL dromenvanger van 60 x 180 (!!!!) te maken! Helemaal naar de wensen van het bruidspaar dat 2 jaar geleden trouwde in Griekenland! De dromenvanger hangt bomvol linten, kantjes en bandjes in wit, crème en lichtblauw, met daartussen prachtige, grote schelpen (Ibiza-style)! Ik maakte kleine buttons van wat trouwfoto's en hing die op de vlechten die ook aan de dromenvanger hangen (superzoet!)! Ik kreeg wat gedroogde bloemen uit het bruidsboeket en wat stukjes kant en kleine schelpjes, die ik in flesjes stopte en tussen de rest hing! In de ring van de dromenvanger allerlei moois en natuurlijk de trouwdatum! Een prachtige eye catcher voor in de slaapkamer (en de bruid schoot vol toen ze de dromenvanger voor het eerst zag, dus volgens mij vond ze 'm mooi)! <3

Deze dromenvanger is verkocht, maar wil je een vergelijkbare dromenvanger, neem dan eens een kijkje in m'n Dromenvanger webwinkel. Misschien hangt daar iets moois voor je tussen?

Lijkt het je leuk om zélf een dromenvanger zoals deze te maken? Of juist iets helemaal anders? Dat kan tijdens 1 van mijn ‘Workshops Dromenvanger Maken’. Ik help je met alles! Klik HIER voor meer informatie!

Je mag me ook altijd een mailtje sturen als je wil dat ik speciaal voor jou een dromenvanger maak.

Hoe dat in z'n werk gaat (en de prijzen) lees je hier: Custom made handgemaakte Dromenvangers.