The Sigh Of The Tiger

WOW! Mooie, grote, witte dromenvanger van 36 x 110 centimeter! In het midden een vintage gehaakt kleedje, opgespannen met schapenwol! In de ring van de dromenvanger hangen diverse geluksbedeltjes (check vooral de detailfoto’s om te zien welke)! In het midden van de ring vind je een flesje met kurkje met daarin allemaal kleine tijgeroog-edelstenen! Deze edelsteen heeft helende krachten! Ik knip en plak even vanaf een andere site: ‘De steen beschermt tegen negatieve invloeden van buitenaf en geeft inzicht in onszelf en anderen. De steen helpt om afstand te nemen, het overzicht te bewaren, informatie te integreren en je doelen te bereiken. In moeilijke periodes kan tijgeroog kracht, moed en vertrouwen geven en helpen met interne conflicten, dilemma’s, twijfel en besluiteloosheid.’ Maar… of deze edelsteentjes je nu wel of niet zullen helpen; er hangt sowieso een prachtige dromenvanger aan je muur!

Deze dromenvanger is verkocht, maar wil je een vergelijkbare dromenvanger, neem dan eens een kijkje in m'n Dromenvanger webwinkel. Misschien hangt daar iets moois voor je tussen?

Lijkt het je leuk om zélf een dromenvanger zoals deze te maken? Of juist iets helemaal anders? Dat kan tijdens 1 van mijn ‘Workshops Dromenvanger Maken’. Ik help je met alles! Klik HIER voor meer informatie!

Je mag me ook altijd een mailtje sturen als je wil dat ik speciaal voor jou een dromenvanger maak.

Hoe dat in z'n werk gaat (en de prijzen) lees je hier: Custom made handgemaakte Dromenvangers.

Deze Dromenvanger is verkocht