The Sun Is Up

Dromenvanger van 11 x 35 centimeter. Ik heb een A4-papier naast de dromenvanger gehangen, zodat je een indruk kunt krijgen van het formaat. Aan de dromenvanger zelf hangen heel veel lintjes, kantjes, kralen, vlechten, nog meer schelpen en natuurlijk veren! En paars en turquoise is natuurlijk een TOP-combinatie! In het midden van de dromenvanger hangt een Ganesh; een Hindoestaanse godheid, die hindernissen weg neemt. Hij is de opruimer van obstakels in het leven en is de beschermheilige voor reizigers. Een vriendin nam deze hanger voor me mee uit India! Onderaan de dromenvanger hangen 3 kauwenveren (die staan voor ‘monogamie’ en ‘aanpassingsvermogen’).

De prijs is inclusief BTW én inclusief verzendkosten.

Deze dromenvanger is verkocht, maar wil je een vergelijkbare dromenvanger, neem dan eens een kijkje in m'n Dromenvanger webwinkel. Misschien hangt daar iets moois voor je tussen?

Lijkt het je leuk om zélf een dromenvanger zoals deze te maken? Of juist iets helemaal anders? Dat kan tijdens 1 van mijn ‘Workshops Dromenvanger Maken’. Ik help je met alles! Klik HIER voor meer informatie!

Je mag me ook altijd een mailtje sturen als je wil dat ik speciaal voor jou een dromenvanger maak.

Hoe dat in z'n werk gaat (en de prijzen) lees je hier: Custom made handgemaakte Dromenvangers.

Deze Dromenvanger is verkocht