Unicorn In A Bottle 2

Vergeet ‘message in a bottle’, wat dacht je van deze dromenvanger van 11 x 40 centimeter met een unicorn in a bottle met glitters?! Hij hangt vol met roze en crème kantjes, lintjes en bandjes! In de ring hangen nog diverse andere bedeltjes, roosjes en schelpen en ook aan deze dromenvanger hangt een glazen flesje met kurkje waarin je een briefje kunt stoppen met daarop een wens, droom of spreuk, kun je toch nog je eigen ‘message in a bottle’ kwijt! Je vindt trouwens ook een letterketting met het woord ‘HAPPINESS’! Naast de dromenvanger hangt een A4-tje, zodat je een indruk kunt krijgen van het formaat! De prijs is inclusief verzenden via PostNL (€ 4,25)!

Deze dromenvanger is verkocht, maar wil je een vergelijkbare dromenvanger, neem dan eens een kijkje in m'n Dromenvanger webwinkel. Misschien hangt daar iets moois voor je tussen?

Lijkt het je leuk om zélf een dromenvanger zoals deze te maken? Of juist iets helemaal anders? Dat kan tijdens 1 van mijn ‘Workshops Dromenvanger Maken’. Ik help je met alles! Klik HIER voor meer informatie!

Je mag me ook altijd een mailtje sturen als je wil dat ik speciaal voor jou een dromenvanger maak.

Hoe dat in z'n werk gaat (en de prijzen) lees je hier: Custom made handgemaakte Dromenvangers.

Deze Dromenvanger is verkocht