We’re Going To Ibiza

Dit is de mooiste dromenvanger die ik tot nu toe maakte (maar dan echt!)! Helemaal 100% Ibiza-style! Hij is groot! Heel groot! Hij is 42 x 130 centimeter om precies te zijn! In het midden van de dromenvanger hangt een prachtig tasje waarin je briefjes kunt stoppen met daarop je dromen geschreven (of misschien iets anders wat jou geluk brengt)! In de ring hangen heel veel Ibiza-style 'symbooltjes', waaronder een flesje met paardenbloempluis, een flesje met een flamingo (in zand uit Jamaica), peace-tekens, kortom; check vooral de detailfoto's, want deze dromenvanger is te mooi om waar te zijn! Ik ben er heel trots op! Ook met roosjes in de ring, echt schapenwol, stukken paua-schelp uit Nieuw-Zeeland (die vrienden voor me meenamen)! En dit allemaal in vrolijke Ibiza-kleuren! Woehoe! Of moet ik zeggen; BOHO??!!! De prijs is inclusief verzendkosten!

Deze dromenvanger is verkocht, maar wil je een vergelijkbare dromenvanger, neem dan eens een kijkje in m'n Dromenvanger webwinkel. Misschien hangt daar iets moois voor je tussen?

Lijkt het je leuk om zélf een dromenvanger zoals deze te maken? Of juist iets helemaal anders? Dat kan tijdens 1 van mijn ‘Workshops Dromenvanger Maken’. Ik help je met alles! Klik HIER voor meer informatie!

Je mag me ook altijd een mailtje sturen als je wil dat ik speciaal voor jou een dromenvanger maak.

Hoe dat in z'n werk gaat (en de prijzen) lees je hier: Custom made handgemaakte Dromenvangers.

Deze Dromenvanger is verkocht