What’s The Buzz

Alle Maaneschijn-dromenvangers zijn uniek en bijzonder, maar toch zijn de dromenvangers met bijzondere vogelveren nét een stukje bijzonderderder! In deze dromenvanger van 20 x 80 centimeter hangt in het midden een veer van een buizerd, WOW!!! Een buizerd-veer staat voor ‘het ontwikkelen van een nieuwe visie, geduld en zelfvertrouwen’! Verder hangen er 5 witte ganzenveren onderin de dromenvanger (en die staan voor ‘reizen, zoektochten en ontwaken’)… in het midden van de dromenvanger hangt een prachtig stuk agaat en in de ring vind je verder diverse geluksbedeltjes… uiteraard, net als in alle andere dromenvangers; ook een leeg flesje met kurk om zelf een papiertje in te stoppen met daarop een droom of wens geschreven! Check vooral de detailfoto’s voor al het moois!

Deze dromenvanger is verkocht, maar wil je een vergelijkbare dromenvanger, neem dan eens een kijkje in m'n Dromenvanger webwinkel. Misschien hangt daar iets moois voor je tussen?

Lijkt het je leuk om zélf een dromenvanger zoals deze te maken? Of juist iets helemaal anders? Dat kan tijdens 1 van mijn ‘Workshops Dromenvanger Maken’. Ik help je met alles! Klik HIER voor meer informatie!

Je mag me ook altijd een mailtje sturen als je wil dat ik speciaal voor jou een dromenvanger maak.

Hoe dat in z'n werk gaat (en de prijzen) lees je hier: Custom made handgemaakte Dromenvangers.

Deze Dromenvanger is verkocht