Wonderful Waves

Mooie, lichtblauwe dromenvanger van 26 x 83 centimeter! Helemaal Ibiza-stijl! Leuk voor op een kinderkamer, maar staat natuurlijk overal prachtig! Het mooi, gehaakte kleedje in het midden is opgespannen met blauwe wol en echte schapenwol. In het midden van de ring hangt een prachtig sieraad en daarnaast vind je diverse geluksbedeltjes en schelpjes (zie de rest van de foto’s). Vol met lintjes, kantjes, bandjes, schelpen en nog veel meer moois! Naast de dromenvanger hangt een A4’tje zodat je een indruk kunt krijgen van het formaat! Onderaan de dromenvanger hangen 5 prachtige fazantenveren.

De prijs is inclusief BTW én inclusief verzendkosten.

Deze dromenvanger is verkocht, maar wil je een vergelijkbare dromenvanger, neem dan eens een kijkje in m'n Dromenvanger webwinkel. Misschien hangt daar iets moois voor je tussen?

Lijkt het je leuk om zélf een dromenvanger zoals deze te maken? Of juist iets helemaal anders? Dat kan tijdens 1 van mijn ‘Workshops Dromenvanger Maken’. Ik help je met alles! Klik HIER voor meer informatie!

Je mag me ook altijd een mailtje sturen als je wil dat ik speciaal voor jou een dromenvanger maak.

Hoe dat in z'n werk gaat (en de prijzen) lees je hier: Custom made handgemaakte Dromenvangers.

Deze Dromenvanger is verkocht

Beschrijving

Mooie, lichtblauwe dromenvanger van 26 x 83 centimeter! Helemaal Ibiza-stijl! Leuk voor op een kinderkamer, maar staat natuurlijk overal prachtig! Het mooi, gehaakte kleedje in het midden is opgespannen met blauwe wol en echte schapenwol. In het midden van de ring hangt een prachtig sieraad en daarnaast vind je diverse geluksbedeltjes en schelpjes (zie de rest van de foto’s). Vol met lintjes, kantjes, bandjes, schelpen en nog veel meer moois! Naast de dromenvanger hangt een A4’tje zodat je een indruk kunt krijgen van het formaat! Onderaan de dromenvanger hangen 5 prachtige fazantenveren. Ik had al gezegd dat dit een hele mooie dromenvanger is hè?