Wooden Hearts

Wow! Mooie en grote dromenvanger (het A4-tje geeft een indicatie van het formaat) van 40 x 127 centimeter! Groot, lief en roze, daar komt deze dromenvanger eigenlijk op neer! Onderaan hangen 9 witte ganzenveren (die staan voor reizen, zoektochten en ontwaken) en in het midden van de dromenvanger hangt een groot, glazen flesje met kurkje met daarin allemaal paardenbloempluisjes (voor allemaal wensen)! Ook hangt er een leeg flesje aan de dromenvanger voor een briefje met daarop een wens of droom geschreven! In de ring hangen diverse andere geluksbedeltjes en aan de dromenvanger hangen verschillende houten hartjes! Superzoet! Check vooral de detailfoto’s voor al het moois!

Deze dromenvanger is verkocht, maar wil je een vergelijkbare dromenvanger, neem dan eens een kijkje in m'n Dromenvanger webwinkel. Misschien hangt daar iets moois voor je tussen?

Lijkt het je leuk om zélf een dromenvanger zoals deze te maken? Of juist iets helemaal anders? Dat kan tijdens 1 van mijn ‘Workshops Dromenvanger Maken’. Ik help je met alles! Klik HIER voor meer informatie!

Je mag me ook altijd een mailtje sturen als je wil dat ik speciaal voor jou een dromenvanger maak.

Hoe dat in z'n werk gaat (en de prijzen) lees je hier: Custom made handgemaakte Dromenvangers.

Deze Dromenvanger is verkocht