Wat leuk dat jij een dromenvanger bij me komt maken! Hieronder geef ik nog even wat extra uitleg, zodat we er samen een gezellige dag van kunnen maken en dat jij uiteindelijk met een prachtige dromenvanger naar huis gaat!

Ik heb genoeg materialen in huis, maar je mag zelf ook materialen meenemen. Denk hierbij aan kleine briefjes, papiertjes, plukjes haar, kleine dingetjes. Ik heb genoeg flesjes in huis waar je dit soort dingen in kunt stoppen en uiteindelijk tussen je dromenvanger kunt hangen. Ik heb ook wat grotere ‘tasjes en zakjes’ (uiteraard wél mooie tasjes en zakjes) voor eventueel wat grotere dingen, maar die kunnen niet te zwaar zijn, dan gaat de dromenvanger ‘scheef hangen’. Maar neem ’t vooral mee, dan overleggen we samen.

Je kunt ook zelf schelpen meenemen, dan boren we er samen een gaatje in. Of veren! Of sieraden waar je wel een herinnering aan hebt, maar die je niet draagt.

Wil je een kledingstuk van een dierbare verwerken in je dromenvanger? Vooral overhemden, katoenen kleding en T-shirts zijn mooi om ertussen te hangen. Neem het kledingstuk mee, of maak er even een foto van en stuur die naar luna@maaneschijn.nl (of via Whatsapp) als je er vragen over hebt. We komen er vast samen uit!

Wil je een foto, of meerdere foto’s, van een dierbare, een bijzonder moment of een huisdier verwerken in je dromenvanger? Dat kan! Stuur ook dan even een mailtje naar luna@maaneschijn.nl. Ik heb buttonmachines in meerdere formaten, zodat ik ervoor kan zorgen dat jouw foto(‘s) uiteindelijk makkelijk in je dromenvanger gehangen kan/kunnen worden. Dat kan er dan zo uitzien:

Ik maak deze buttons voordat de workshop begint, zodat ze klaarliggen als je hier komt. Ik reken hiervoor geen extra kosten, maar een reep chocolade, een zak chips of een zakje poezensnoepjes voor m’n katers Chuck en Tom wordt altijd gewaardeerd! Dit is meteen even een herinnering dat er bij mij thuis 2 katers rondlopen (al zullen ze misschien een beetje bang zijn voor zoveel gezelligheid en zich op zolder verstoppen). Ben je allergisch? Slik dan van tevoren even een anti-histamine-pilletje! Chuck en Tom houden ervan om tussen de kralen te slapen!

Hou er rekening mee dat het kleed(je) in het midden wit is. Uiteraard kun je hier alle kleuren van de regenboog onder, op- en inhangen, maar de basis is wit. Ik heb een aantal kleedjes in andere kleuren, maar de keuze daarin is beperkt. De keuze in witte kleedjes is dus enorm! Mocht je nu graag een kleedje in een andere kleur willen, neem dan vooral contact met me op, dan kijken we samen even online door m’n collectie heen voordat de workshop begint!

Ik woon op De Hulk 20 in Tiel. Op mijn oprit kunnen 2 auto’s geparkeerd worden. Voor mijn deur zijn nog 4 extra parkeerplaatsen en als je De Hulk komt oprijden is er meteen aan je linkerzijde een klein parkeerplaatsje voor wel 10 auto’s. Genoeg plek voor je auto dus en helemaal gratis!

Met het OV is het een stukje lopen, maar ook goed te doen. Vanuit Arnhem en Utrecht rijden er stoptreinen met als eindstation Tiel CS. Daar stap je uit. Dan loop je vanuit het station richting De Hulk 20. Het is ongeveer 15 tot 20 minuutjes wandelen.

Verlaat Tiel CS aan de achterzijde en loop een klein stukje naar rechts, de Boerhaavelaan in.
Ga eigenlijk meteen naar links de Burgemeester Meslaan in.
Ga na een klein stukje de Prinses Margrietlaan in en loop die helemaal uit. Deze straat gaat vanzelf over in de Oranjelaan.
Blijf aan je rechterhand de sportvelden volgen tot je rechts de Groenendaallaan ingaat.
Ook hier volg je de sportvelden aan je rechterhand tot je tegen de Laan van Westroyen aanloopt. Hier ga je naar rechts en dan meteen de eerste links, de Sportparklaan in.
De Sportparklaan loop je helemaal uit tot je rechts naar de Pleijt gaat.
Daarna de eerste links. Dit is De Hulk!!!

Nog 1 belangrijke vraag! Ik zorg voor een lunch met soep en heb tussendoor ook diverse hapjes. Uiteraard heb ik genoeg koffie en thee in huis. Eet je vega of vegan? Laat me dit dan even weten.

Als je verder nog vragen hebt, stuur me dan vooral een mailtje of een appje (06 41430455)!

Ik heb er zin in!

Tot dan!

Liefs,

Luna