Zondag 17 december 2023 geef ik de laatste workshop ‘Dromenvanger Maken’ van dit jaar! En dit wordt een speciale kersteditie! Op deze dag maak je 2 dromenvangers van rond de 20 tot 25 centimeter of 3 van ongeveer 15 centimeter. De dromenvangers worden als ze klaar zijn mooi ingepakt met lintjes en strikjes, zodat ze thuis meteen onder de kerstboom kunnen. Want wat is er nou leuker dan een zelfgemaakt cadeautje, met eventueel een speciale boodschap, geven tijdens de feestdagen? Niks!

Ik heb honderden kleedjes waar je uit kunt kiezen en je mag gebruik maken van al mijn wol, al mijn kantjes en bandjes, mijn stoffen, lintjes, mijn schelpen, mijn ontelbaar verschillende bedeltjes, bakken vol met kralen in alle kleuren van de regenboog, bloemetjes, pompommetjes, ringen, sterretjes en franjes! Je gaat gegarandeerd met unieke cadeautjes naar huis!

Prijs: € 79,-

Locatie: De Hulk 20, Tiel

Tijd: 11:00 – 18:00 (kan altijd wat uitlopen, is voor mij geen probleem)

Inclusief: alle materialen (ook de inpakmaterialen), een homemade soepje voor de lunch, genoeg zoete en hartige snacks gedurende de hele workshop-dag en unlimited koffie, thee en water! En… aan het einde van de dag een glaasje zelfgemaakte glühwein!

Wil jij hierbij aanwezig zijn? Leuk! Of heb je nog vragen? Je mag me altijd mailen op: luna@maaneschijn.nl of stuur me een DM!

Ps: Mocht je toch liever 1 grote dromenvanger maken, dan kan dat natuurlijk ook!