‘Als je toe bent aan een ontzettend gezellige, kleurrijke en creatieve dag dan kan ik de workshop dromenvanger maken van harte aanbevelen! Ik had zin om wat creatiefs te doen, maar ik was er stiekem wel een beetje bang voor dat het mij niet zou lukken om zo’n schitterende dromenvanger in typische Maaneschijn-stijl te maken… Maar! Chantall was vastbesloten om ons met iets moois naar huis te laten gaan. Ik ben heel blij met het eindresultaat (en ook wel een beetje trots) én ik heb echt een topdag gehad.’ – Marieke

‘De dromenvanger-workshop was van begin tot eind lief en persoonlijk. Chantall neemt duidelijk de tijd en moeite om van tevoren te weten wie er die dag in haar huis gaan zijn. Ze geeft iedereen gelijkwaardige en persoonlijke tijd en aandacht. Alles is tot ik de puntjes verzorgd, van materialen en uitleg tot aan een heerlijke lunch en snackjes. Ik heb nul (tijds)druk gevoeld en de dag leek wel een stukje vakantie waar tijd niet bestond! Het was gezellig, ongedwongen, superleuk en iedereen ging naar huis met een dromenvanger om voor altijd trots naar te kunnen kijken! Dit was echt een van de leukste dingen die ik ooit heb gedaan.’ – Gitte

‘Ik heb een bijzondere dag gehad, bij een bijzondere vrouw, met als eindresultaat mijn prachtige dromenvanger. Alles zelf uit mogen kiezen, geen gehaast en naar de klok kijkend, hulp daar waar nodig. Het was mijn allereerste workshop maar ik weet zeker dat ik dit nog een keer ga doen!’– Debbie

‘De beste workshop ever in het gezelligste huis gehad bij Maaneschijn. Echt een soort kinderfeestje voor volwassenen. Er is superveel tijd, aandacht en liefde voor elke deelnemer, en er zijn zo veel mooie spulletjes om uit te kiezen (kleuren wol, lint, bedeltjes, veertjes, schelpjes, noem maar op!) zodat je met je mooiste zelfontworpen dromenvanger naar huis gaat. Love it!’ – Mascha

‘Wat was het gezellig! Na een warm welkom mochten we meteen aan de slag. En onuitputtelijke voorraad aan spullen, dus voor ieder wat wils. Alles prima voorbereid en duidelijke uitleg. Daarnaast nog een heerlijke lunch en lekkere hapjes! Plus aan het eind van de dag een fantastisch resultaat. Als je de kans hebt, zeker doen!’– Karen