Gastenboek

Heb je een dromenvanger van mij gekocht? Dan vind ik het heel erg leuk als je hier een reactie achterlaat!
Maar ook als je iets wil vertellen over mijn werk, dan hoor ik dat heel graag!

Sweet dreams..

Luna

Geef een reactie

 1. Liefste Luna
  Vandaag is onze wondermooie dromenvanger aangekomen…
  Voor mijn 7-jarige dochter die het kan
  gebruiken.
  Alleen al het uitpakken was een magisch moment, met allerlei kleine verrassingen erin…
  Het flesje was direct gevuld met een wens..
  Je voelt gewoon dat dit allemaal met ontzettend veel liefde is gemaakt!
  Echt bedankt!!!!!
  Vele lieve groetjes van Kim

 2. Wooowww, vanmiddag werden mijn dromenvangers bezorgd!! Wat zijn ze ontzettend mooi!! En tot in het detail uitgewerkt. Ik ben er heel erg blij mee!!
  En heel erg mooi verpakt met alle leuke cadeautjes
  Dankjewel Luna!!

 3. Wat zijn wij enorm blij en verrast en ontroerd door het fantastische werk van Luna! Zeer persoonlijk met spulletjes van onze bruiloft erin verwerkt. Pure kwaliteit en voor altijd! We blijven ernaar kijken. Wat een origineel en uniek cadeau. Om te krijgen en te geven. Dank je wel, Luna!

 4. Lieve Luna, vandaag aan mijn lieve collega, die een andere baan, heeft de dromenvanger gegeven. Lieve reactie en ze vond hem heel mooi. Hij krijgt een mooi plekje in haar studiootje
  Bedankt voor de snelle levering en wat was alles met zorg ingepakt. Nogmaals bedankt.

 5. Oooo en vanmiddag lag mijn bestelde dromenvanger in de brievenbus. Wat is ie mooi! Vanavond ga ik hem aan mijn vriendin geven, gewoon omdat ze er altijd voor me is.
  En hij is zo mooi verpakt en allerlei lieve kleine kadootjes erbij. Dank je wel Luna

 6. Waaaaw wat een prachtig werk! Vandaag het mooie roze dromenvangertje ontvangen voor mijn vriend zijn petekindje.
  Ik ben er helemaal weg van! En wat een oog voor detail heb jij, prachtig gewoon met verpakking en al.
  Groetjes en benieuwd naar verder werk van jou.

 7. Vandaag een prachtige dromenvanger ontvangen. Alles getuigt van zorg, liefde en aandacht. tot en met de verpakking waarin de dromenvanger werd verzonden. Heel bijzonder!

 8. Super mooie dromenvanger mogen ontvangen!! Hij heeft een mooi plekje bemachtigd bij ons in de kamer en geeft een fijn gevoel als ik ernaar kijk. Bedankt voor de snelle levering de leuke visitekaartjes en de lekkere thee natuurlijk!!

 9. Prachtige grote roze dromenvanger ontvangen vorige week! Werkelijk schitteren en uniek! Hangt voor het raam in de kamer van mijn jongste dochters, direct voor mijn andere dochter ook een dromenvanger besteld. Fantastische snelle levering, leuk ook met kaartjes en thee in de doos! Dat zijn de kleine dingen die de beleving compleet maken!!
  Onwijs bedankt! Kom zeker terug op jouw website voor meer dromenvangers!

 10. In eerste instantie had ik de verkeerde dromenvanger thuis gestuurd gekregen, maar op dezelfde dag dat ik ’s morgens de email met de vraag of dit zo was, had verstuurd en dit door Luna werd bevestigd, lag de juiste dromenvanger, persoonlijk bezorgd, dezelfde middag in mijn brievenbus.
  Dus allereerst betrouwbare service en snelle levering, maar verder ook prachtige dromenvangers die in het echt nog mooier zijn dan op de foto!
  En ook de verzenddoos leuk verpakt met daarin, buiten de dromenvanger, nog diverse onverwachte cadeautjes… :-)

 11. Lieve Luna,
  Wat een prachtig cadeau werd er afgelopen zaterdag bij mij thuis bezorgd, een dromenvanger helemaal op mijn wensen en op die van de Moon challenge afgestemd…. Ik vind het echt super mooi. Dank je wel!!!!!
  De datum gaf mij ook nieuwe inzichten namelijk dat 16-10 het jaar 1610 kon zijn… ik wil deze week mijn dromenvanger hiervoor gaan gebruiken om te zien wat het jaar 1610 mij brengt. Ik denk dat dit namelijk zo bedoelt moet zijn.
  Liefs Yvonne Vrijhof

 12. Iemand heeft onlangs iets heel bijzonders voor ons gedaan, namelijk ons getrouwd! En dat terwijl ze in het dagelijks leven helemaal geen trouwambtenaar is, maar (relatie)therapeut en seksuoloog. Superstoer van haar, natuurlijk. We wilden haar op een originele manier bedanken: met een dromenvanger. Luna had gelukkig een paar briljante ingevingen voor wat er allemaal aan die dromenvanger moest komen hangen: fazantenveren (die staan voor seksualiteit en stoutmoedige gedachten), een zon en een maan (die staan voor man en vrouw), een tijgeroog (geeft energie aan het emotionele lichaam), en verder schelpen (omdat de ontvangster van zon en zee houdt) en veel paars (omdat dat haar lievelingskleur is). Het kostte ons enige moeite om de dromenvanger weg te geven – we vonden ‘m zelf ook zó mooi – en de ontvangster was er erg blij mee. Nogmaals enorm bedankt, Luun!

 13. Lieve Chantal, zojuist een mooi pakket bij de post. Ik ga deze prachtige dromenvanger cadeau geven aan mijn lieve nichtje, maar ik wil er zelf ook een! Je kunt zien dat de dromenvanger met heel veel zorg gemaakt en verpakt is, hartelijk dank!
  Groetjes, Jolien

 14. Hoi hoi, gister de prachtige roze dromenvanger ontvangen voor ons pas geboren nichtje, Jubel! En wat is hij in het echt nog veel mooier dan op de foto!! Dus ik laat hem zien aan mijn eigen kids, (jongens!!) en leg uit wat het betekend, zij vinden m ook zo mooi dat ze gelijk roepen ik wil er ook één!! Dus binnenkort nog n bestelling denk ik!! ?
  Bedankt voor je mooie dromenvanger duidelijk met veel liefde gemaakt, ik ga hem met veel liefde aan haar geven!!

 15. Wauw chantal
  Wat heb jij ons meisje(7jaar) ontzettend blij gemaakt!
  Haar dromenvanger is wel zo ontzettend mooi geworden!
  Wat een tijd moet jij daar wel niet instoppen?
  Maar aan de dromenvanger kun je heel goed terug zien dat je ze vol liefde en passie maakt! En dat je goed luistert naar de wensen van je klanten!
  Ook de communicatie is echt super goed verlopen!!
  Ik kom echt zeker nog eens naar je terug!

  Liefs mandy en nikita?

 16. Super organisatie!
  Doet heel veel moeite om iedereen blij te maken en dat lukt aardig!
  Cant wait tot mijn dromenvanger komt!

 17. Op het moment dat ik achter mijn laptop bezig ben met mijn droom, kwam Mike binnen met de post en riep: “Nou Mop, je dromen kunnen uitkomen!” Het was het pakketje met mijn bestelde handgemaakte regenboog dromenvanger. Snelle service, leuk ingepakt en de kleuren zijn geweldig. In het echt iets frisser en feller als op de site.
  Ik vind ‘m prachtig en ben er echt ongelovelijk blij mee!

 18. Hi Chantal,

  OOOOOOH, ik heb de dromenvanger al ontvangen!!
  Wat een verrassing…

  Zo mooi ingepakt, en zo leuk met je visitekaartjes en ook nog een
  cadeautje!!
  En de dromenvanger is NOG veel mooier dan op de foto’s op je site!!
  Wat een werk is dat voor je.
  Met zoveel zorg, creativiteit en liefde gemaakt!!

  Ik ben er superblij mee en heb al foto’s naar vriendinnen gestuurd.
  Denk dat mijn 3 dochters en schoondochter het ook geweldig vinden en m’n
  kleindochters ook!!
  Ik kom zeker nog eens bij je shoppen…

  Bedankt voor je vertrouwen, heb je gisteren pas betaald.

  En ontzettend bedankt voor je mooie dromenvanger!!

  Liefs, Ankie

 19. Hallo Luna,
  Ben hartstikke blij met de mooie witte dromenvanger die jij voor speciaal voor mij maakte. Hij hangt natuurlijk voor mijn slaapkamerraam. En de nachten zijn zoveel beter nu… :-)
  Greetz,