Lucky Bird

Wit en een beetje grijs en een beetje roze! Deze kleuren zorgen samen voor een prachtige, lieflijke dromenvanger van 31 x 110 centimeter met in het midden een lichtroze metalen vogeltje met halssnoertje van pareltjes met een klavertje-4! Vandaar de naam van deze dromenvanger; Lucky Bird! Check vooral de detailfoto's, zodat je kunt zien welke geluksbedeltjes, roosjes en schelpjes er in de rand van deze dromenvanger hangen! Ook deze dromenvanger heeft een flesje waarin je een wens kunt stoppen (ik stuur je een papiertje mee) en heel veel mooie linten, bandjes en kantjes!

p.s. De veren lijken op[ de foto grijs, maar zijn wit! Met dit grauwe weer buiten is het moeilijk foto’s maken! Maar de dromenvanger is heel fris en wit en helder van kleur!

Deze dromenvanger is verkocht, maar wil je een vergelijkbare dromenvanger, neem dan eens een kijkje in m'n Dromenvanger webwinkel. Misschien hangt daar iets moois voor je tussen?

Lijkt het je leuk om zélf een dromenvanger zoals deze te maken? Of juist iets helemaal anders? Dat kan tijdens 1 van mijn ‘Workshops Dromenvanger Maken’. Ik help je met alles! Klik HIER voor meer informatie!

Je mag me ook altijd een mailtje sturen als je wil dat ik speciaal voor jou een dromenvanger maak.

Hoe dat in z'n werk gaat (en de prijzen) lees je hier: Custom made handgemaakte Dromenvangers.

Deze Dromenvanger is verkocht