Reach For The Stars

A. zocht een lichtgrijze dromenvanger en stuurde me deze opdracht: ‘Graag zouden wij het gehaakte rondje in lichtgrijs willen. Houten sterren vinden we erg mooi! Kun je er daarnaast ook nog bedels aanhangen? Zo ja, dan zouden we graag een maantje, hartje en 2 zonnetjes leuk vinden. Daarnaast zagen we dat je op 1 van je dromenvangers cijfers hebt gemaakt, die een datum vormen. Als het zou kunnen graag 01 10 2011. Het formaat dat we mooi zouden vinden is ongeveer 30 x 80 cm. Oh ja, en 3 flesjes als dat kan.’ En dat kan allemaal zeker! Bovenstaande dromenvanger ‘Reach For The Stars’ is het resultaat! Het kleedje lijkt wat paars, maar dat komt door de inval van de zon (ik ben geen top-fotograaf)!

Deze dromenvanger is verkocht, maar wil je een vergelijkbare dromenvanger, neem dan eens een kijkje in m'n Dromenvanger webwinkel. Misschien hangt daar iets moois voor je tussen?

Lijkt het je leuk om zélf een dromenvanger zoals deze te maken? Of juist iets helemaal anders? Dat kan tijdens 1 van mijn ‘Workshops Dromenvanger Maken’. Ik help je met alles! Klik HIER voor meer informatie!

Je mag me ook altijd een mailtje sturen als je wil dat ik speciaal voor jou een dromenvanger maak.

Hoe dat in z'n werk gaat (en de prijzen) lees je hier: Custom made handgemaakte Dromenvangers.

Deze Dromenvanger is in opdracht gemaakt